Nationaal Decanensymposium UvA-HvA

'Bestemming onbekend. Studiekeuzebegeleiding voor de toekomst'

21sep2017 09.00

Symposium

Het 28ste Nationaal Decanensymposium UvA-HvA met als thema 'Bestemming onbekend, studiekeuzebegeleiding voor de toekomst'.

Onze leerlingen gaan straks werken in een samenleving die continu in beweging is. Een toekomst die deels ongewis is. De veranderingen gaan sneller en zijn ingrijpender dan ooit. Hoe spelen we in op de andere kwaliteiten die van een leerling gevraagd worden? Hoe bereid je leerlingen in hun studiekeuzeproces voor op een onbekende toekomst? En welke manier van denken en doen vraagt dit van een decaan, mentor, teamleider en schoolleider?

Programma

Tijdens het plenaire ochtendprogramma kun je luisteren naar inspirerende sprekers. Na de lunch zijn er verschillende verdiepende breakout sessies.

Aula van de UvA

Gepubliceerd door  Universiteit van Amsterdam