UvA Masterdag

11 november 2017

Wil jij verder studeren na je bachelor? Of overweeg je een 2e master? Kies jouw master tijdens een van de voorlichtingsbijeenkomsten op de UvA Masterdag op zaterdag 11 november 2017.

Op de Masterdag presenteren bijna alle masteropleidingen zich tijdens verschillende voorlichtingsbijeenkomsten en kun je spreken met studenten, docenten of studieadviseurs. Daarnaast is er de voorlichting Hoe kies ik een master? die jou meer inzicht kan geven in het kiezen van de ‘juiste’ master. Op de informatiemarkten kun terecht met al jouw vragen over de master van jouw keuze.

Houd mij op de hoogte

Je kunt je nu nog niet aanmelden voor de UvA Masterdag van zaterdag 11 november 2017. Je kunt wel alvast je gegevens achterlaten, dan hoor jij als eerste wanneer de aanmelding opent.

Science Masters Event: 9 november

Heb jij interesse in een master op het gebied van science? Op donderdagavond 9 november presenteren alle science-masters zich tijdens het Science Masters Event op het Science Park 904.

Kun je zo lang niet wachten of kun je niet komen?

Kijk ook in het overzicht van voorlichtingsevenementen wanneer er nog meer voorlichtingen gegeven worden of neem contact op met het UvA Student Careers Centre.

Ingang Amsterdam Business School

Bekijk een foto-impressie van de Masterdag (via icoon linksboven)

Gepubliceerd door  Universiteit van Amsterdam

14 september 2017